Meer dan een doe het zelf zaak

Bij Doe Het Zelf Centrum in Herzele kan de bezoeker daadwerkelijk alles vinden. Dankzij hun ruim aanbod aan producten heeft Doe Het Zelf Centrum voor iedereen wat wils. Het bedrijf wordt draaiende gehouden door een hechte familie die dezelfde passie deelt: de ideale oplossing voorzien voor hun klant. Doe Het Zelf Centrum mag 40 kaarsjes uitblazen en heeft in tussentijd een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Wat klein begon in 1975 is nu een winkel van 10.000m² waar bezoekers terechtkunnen voor uitmuntende service en dus de winkel verlaten met het product naar wens en een glimlach. In elke afdeling van de winkel kan de klant rekenen op betrouwbaar advies. Voor ons is het belangrijk dat de klant vindt wat hij/zij zoekt. U kan bij Doe Het Zelf Centrum terecht voor huishoud, dieren, decoratie en geschenken, klussen, doe het zelf en onderhoud.

Steeds sterke prijzen

Wat Doe Het Zelf Centrum in Herzele uniek maakt in vergelijking met andere winkelketens is dat wij het hele jaar door goede en erg concurrentiële prijzen hanteren. Andere winkelketens bieden u misleidende kortingen aan waar klanten zich op blind staren. Doe Het Zelf Centrum doet niet mee aan deze kortingsacties maar als we kijken naar wat de klant netto zal betalen merken we dat onze prijzen in vele gevallen gewoonweg beter zijn dan bij andere winkelketens.

Een optimale service voor de klant, een transparante prijszetting en professioneel advies voor de klant daar staat Doe Het Zelf Centrum voor. 

Bekijk de reportage van Kanaal Z

Een vraag voor ons? Contacteer ons!